BBQ-hampurilaiset

BBQ

BBQ-pihvit, coleslaw, juusto, pekoni, kastikkeita (HP Spicy BBQ ja Jim Beam original barbeque), tomaatti, suolakurkku, ranskalaisia

4 kpl isoja hampurilaissämpylöitä

Pihvit
400 g jauhelihaa
½ sipuli
1 valkosipulinkynsi
2-3 rkl HP Spicy BBQ -kastiketta
(suolaa)

Sekoita aineet tiiviiksi kulhossa. Muotoile neljä sopivan kokoista pihviä ja paista pannulla. Meillä oli aika ohuita, että sopivat isoille sämpylöille. Paksumpiakin voi tehdä, jos tykkää!

Coleslaw
Kaalia ihan ohuina suikaleina
Porkkanaa raasteena
Majoneesia
Valkoviinietikkaa
Sokeria
Suolaa

Nyt täytyy tunnustaa, että mulla ei välillä ole juuri minkäänlaista käsitystä siitää, millaisia määriä mitäkin aineita ruokiin tulee. Tähän taisin laittaa ehkä kaksi kourallista kaalia ja vähän reilun puolikkaan porkkanan. J hoiti maustamisen, n. 2 rkl majoneesia, muutama tippa etikkaa, reilu teelusikallinen sokeria ja suolaa sopivasti.

Alkuperäinen resepti löytyy kuitenkin täältä, joten ehkä kannattaa tarkistaa.

Tee ensin kaalisalaatti, paahda sitten pekonit uunissa (grillivastus päälle ja pekonit uuniin, kun lämpötila on vähän noussut!). Kaupan ranskalaiset voi laittaa uuniin tässä vaiheessa, kiertoilmalla tulee ainakin tosi nopsaan. Paahda hampurilaissämpylät paahtimessa tai pannulla. Pohjalle kaalisalaattia, pihvi, juusto, pekoni, tomaatti, suolakurkku, kastikkeet ja hampurilaissämpylän yläosa päälle.

Nom ja örp. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s