Kahdelle
Nippu parsaa, valkoista tai vihreää. Keitetään kypsäksi ja valutetaan
Neljä isoa herkkusientä, putsataan ja poistetaan jalka.
100 g tuorejuustoa, maustettua tai maustamatonta. Tässä maustettiin ruohosipulilla, valkosipulilla ja mustapippurilla.
1 pkt amerikan pekonia
Laitetaan tuorejuusto sienten sisään. Kääräistään pekonit parsojen ja sienten ympärille ja grillataan uunissa (225 C) tai grillissä n. 15 minuuttia. Herkkua sellaisenaan tai pihvin kaverina.
***
Hellu matkaa J:nsä kanssa loppuviikoksi Pietariin. Ehkä sieltä tulee tuliaisina mukavia venäläisen keittiön tuulahduksia!
Helou Hellu! Näyttää todella hyvältä, upeita kuvia! Voin vaan kuvitella, miltä nuo kaikki hyvyydet maistuukaan.. Miekin eksyin blogillesi samaisen yhteisen tuttavamme vihjaamana. 😉 Ylihuomenna ois muuten tarkoitus tehdä L:n ja yhden kaasoista kera koevedokset macaroneista. L lupas hoitaa valokuvauspuolen, se kun on siinä niin hyvä. Käyhän sitten tarkistaan lopputulokset! 🙂
Kävinkin, huikean näköistä! (Flickr-tililtäni, oikeassa valikossa, löytynee oma rävellykseni… :D)