Pekoniin käärityt parsat ja herkkusienet

Kahdelle

Nippu parsaa, valkoista tai vihreää. Keitetään kypsäksi ja valutetaan
Neljä isoa herkkusientä, putsataan ja poistetaan jalka.
100 g tuorejuustoa, maustettua tai maustamatonta. Tässä maustettiin ruohosipulilla, valkosipulilla ja mustapippurilla.
1 pkt amerikan pekonia

Laitetaan tuorejuusto sienten sisään. Kääräistään pekonit parsojen ja sienten ympärille ja grillataan uunissa (225 C) tai grillissä n. 15 minuuttia. Herkkua sellaisenaan tai pihvin kaverina.

***
Hellu matkaa J:nsä kanssa loppuviikoksi Pietariin. Ehkä sieltä tulee tuliaisina mukavia venäläisen keittiön tuulahduksia!

2 thoughts on “Pekoniin käärityt parsat ja herkkusienet

  1. Helou Hellu! Näyttää todella hyvältä, upeita kuvia! Voin vaan kuvitella, miltä nuo kaikki hyvyydet maistuukaan.. Miekin eksyin blogillesi samaisen yhteisen tuttavamme vihjaamana. 😉 Ylihuomenna ois muuten tarkoitus tehdä L:n ja yhden kaasoista kera koevedokset macaroneista. L lupas hoitaa valokuvauspuolen, se kun on siinä niin hyvä. Käyhän sitten tarkistaan lopputulokset! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s