Maitosuklaaganache

Olisin halunnut, että tästä ganachesta olisi tullut hieman tiiviimpi, jotta siitä olisi saanut muotoiltua vähän muunlaisen jälkiruuan, mutta maku – se oli kohdallaan!

Maitosuklaaganache (10:lle)
310 g maitosuklaata
120 g kermaa
3 kananmunaa
45 g voita

Lämmitä suklaa 40-asteiseksi vesihauteessa. Sekoita suklaan joukkoon 70-asteinen kerma. Lisää seokseen huoneenlämpöiset kananmunat ja sekoita tasaiseksi. Lisää hyvin sekoittaen vielä sulatettu voi. Jäähdytä tai tarjoa heti.

Hellun hellalla -facebooksivustolla on jo yli 70 fania, mahtavaa! Sen kunniaksi fb-faneista nopeimmalle lähti kaksi lippua viikonloppuisille Turun Kirja- ja Ruokamessuille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s