Master Chef Suomi Sneak Peak

Kevään aikana saa kotikokit ja kulinaristit televisiosta viihdettä tuutin täydeltä, kun käyntiin pyörähtävät niin Master Chef Suomi kuin Suomen Top Chef.

Nelosen ruutu.fi-sivustolta löytyy jo nyt, viikkoa ennen itse sarjan alkamista. Kaksi ystävääni on mukana ainakin kilpailun ensimmäisessä jaksossa.

Ammattilaisille tarkoitetussa Top Chefissä sen sijaan suurimmalla tarkkuudella, ainakin ennakkotietoihin perustaen, tulen kyllä seuraamaan Maija Silvennoisen taivalta. Olihan Bon Appetit varmasti ensimmäinen kosketukseni TV:n ruokaohjelmiin!

Jossain lehdessä (olisiko ollut viimeisin Image) oli juttu siitä, että TV:n ruokaohjelmat pyrkisivät antamaan kuvaa siitä, ettei amatöörikokit pystyisi samaan kuin ammattilaiset. Toki Suomenkin mittakaavassa jo tämä Master Chefin ensimmäinen jakso antaa ainakin näin aluksi kilpailijoille enemmän aikaa ja työrauhaa, mutta epäilenpä, että kevään lopussa molemmissa ohjelmissa mennään melko lailla samaa haipakkaa. Ja ainakin itselle Top Chefin reseptejä katsoessa lähinnä into tehdä ruokaa, joka vie jalat alta itseltäkin, kasvaa.

Joka tapauksessa, liimaannun jatkossa maanantai-iltojen Täydellisten naisten lisäksi television ääreen tiistaisin ja torstaisin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s