Kermainen katkarapukeitto

keittoa

Alkupala-annos neljälle

0,5 kg kokonaisia kuorimattomia katkarapuja
1 rkl tomaattipyrettä
1 shalottisipuli
tuoretta timjamia reilusti
nokare voita
vettä
suolaa
2 dl kermaa

Kuori sulaneet katkaravut, erota pyrstölihat. Kuullota kattilassa voissa kuoret, sipuli, timjami ja tomaattipyre. Lisää vettä niin, että kuoret ym. peittyvät hyvin. Keitä n. 15 minuuttia. Siivilöi liemi ja kaada takaisin kattilaan. Lisää kerma ja kiehauta. Lisää katkaravunpyrstöt ja hienonna halutessasi sauvasekoittimella. Mausta suolalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s