Kesälomapostaus

Johan sitä voisi olla vihdoin aika puhallella pölyt tästä blogista, sehän on lomaillut huomattavasti kauemman kuin kirjoittajansa, jolla vuoden lomat kuluivat tällä viikolla. Loman lyhykäisyyden vuoksi on näitä kesäpäiviä koetettu pitää vähän kuin lomana esimerkiksi tulemalla töihin mökiltä. Apukokki J saa vielä noin kuukauden päivät jäädä jälkeeni sängyn pohjalle. Tai niinhän se tekee joka tapauksessa muutenkin, kun nousen aikaisemmin lukemaan lehteä ja sellaista, mutta lomalaisella on lomalaisen heräämisajat. 😉

Kaikenlaista kesäistä onkin tullut sitten viime postauksen jälkeen tehtyä. Kävimme toukokuun lopulla viettämässä ensimmäistä hääpäiväämme Naantalin kylpylässä. Reissuun kuului vierailut Louhisaareen ja Naantalin venemessuille sekä tietysti pulikointia kylpylän puolella. Ravitsemispuolesta huolehti illalla mahtava Thai Garden.

Thai Gardenin alkupalat

Vietin myös valmistujaisia tyttöjen kesken kesäkuulla. Iltaan kuului herkkuja, lahjoja ja paljon kuohuvaa, joskin myös avaamisongelmia!

eipä ole ennen tarvinnut avata skumppapulloa korkinavaajalla…

Mökillä tulikin sitten nautiskeltua niin aamiaisista pihalla kuin ruuanvalmistuksesta muurikalla ja grillissä. Muurikkapannulla tehtiin kiinalaistyyppistä paistettua riisiä, Ruisrockia odotellessa.

aamupalaa mökin pihalla

Sain myös kunnian valmistaa testierän perunasalaatille sopivaa kastiketta, tulos oli tämä:

taisi kelvata rippijuhliin

Reseptin julkaisen, kunhan saan palautteen ja vaikka kuvamateriaalia kastikkeesta itse annoksessa. (Vinkki vaan Virtasen perheelle, niin!)

Viimeisen lomapäivän kunniaksi käytiin nautiskelemassa ensin Mamin lounas ja sitten shoppailemassa. Varastot täydentyivät myös ruoka-asioiden kanssa, ja tänne pitäisi olla tulossa myös lisää päivityksiä!

mamin lounas omnom

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s