Nacholautanen kanadipillä

Välillä sitä törmää resepteihin, joista herää välitön tarve saada kyseistä ruokaa. Tällä viikolla herätyksen tarjosi kanadippi. Kanadippiä kai tavataan käyttää kuten nyt mitä muitakin dippejä, vaikka nacholastuille tai jos nyt haluaa terveellisempää, niin mikä ettei vihannestikuille. Halusin kuitenkin työpäivän jälkeen aavistuksen enemmän ruoka-annoksen tyyppistä, joten lähdin rakentamaan tästä nacholautasta. Onneksi kävin ennakkoon ostamassa lenkillä vähän lisäkaloreita iltaruokailulle, sillä tästä ruuasta ei kaloreita puutu…

Mättöä.

Nacholautanen kanadipillä (neljälle)

4 kypsää broilerin rintafilepalaa silputtuna hienoksi
200 g Philadelphia-juustoa
120 g sinihomejuustoa
1 dl ruokakermaa
0,5 dl Tabascoa
1 dl BBQ-kastiketta

1,5 dl juustoraastetta (esim. cheddar)

200 g nachoja

Ranch-kastiketta (creme fraichea ja valmispussi)

Chili-korianteriseos:
1 punainen chili pilkottuna siemenineen
1 kevätsipuli pilkottuna
1 valkosipulinkynsi silputtuna
korianterinvarsia silputtuna
suolaa ja mustapippuria
loraus maapähkinäöljyä ja (riisi)viinietikkaa

Dipin ainekset sekoitetaan keskenään. Kasataan uunipellille nachoja, päälle kanadippiä ja ripotellaan päälle juustoraastetta. Uuniin 200 Celsius-asteeseen n. 10-15 minuutiksi. Lautasille kasataan sopiva keko kuorruttuneita nachoja, tarjoillaan ranch-kastikkeen ja chili-korianteriseoksen kanssa. Koristellaan halutessa limellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s