Hellu

Hellu on 29-vuotias ekonomi, joka on tehnyt opiskelujen jälkeen paluun Turusta Helsinkiin. Ruuan lisäksi Hellu harrastaa klassista laulua. Musiikkimaku on kaikkinensa laaja ja pääasiallisesti raskas – hevi on parasta niin populaarimusiikissa kuin klassisessakin musiikissa.

Urheilullisempia harrastuksia, joskin enimmäkseen satunnaisen kausiluontoisia ovat soutu (olympialuokat, 4x ja 8+), golf (hcp 16,5), laskettelu (ei mainittavia suorituksia), kuntosali (ohjelma tehty puhtaasti tehokkaaseen rasvanpolttoon: suositus 4 krt/vk, toteuma tähän mennessä keskimäärin kai 0,1 krt/vk) ja uinti (satunnaista mukavaa liikuntaa, kun asutaan uimahallin läheisyydessä). Viitseliäinä hetkinä kädessä viihtyy myös Canon EOS 400D, vähemmän viitseliäinä tyytyy Hellu iPhonen  Nokian N9:n iPhonen kameraan ja pariin hauskaan sovellukseen. Kuvia tulee räpsittyä pienistä hetkistä ja ruuasta.

Ruoka onkin se viimeisin harrastus, johon Hellu on hurahtanut melko täydellisesti (ei enää syö elääkseen, vaan elää syödäkseen – ristiriitaisia hetkiä painonpudotustavoitteen kanssa, mutta kaiken pitäisi olla mahdollista). Käsitteeseen ruoka kuuluu Hellun taloudessa niin hyvät viinit kuin raaka-aineetkin.

Hellu suhtautuu ruokaan intohimoisesti ja on siksi päättänyt perustaa tämän blogin 2.5.2010.

Advertisement

One thought on “Hellu

  1. Nyt tämä saitti löytyi. Aivan upeaa, pitääpä alkaa seurata aktiivisesti ja yrittää itse perässä!

Kommentointi on suljettu.